Reptéri transzferek

REPTÉRI TRANSZFEREK, HOTEL TRANSZFEREK

Reptéri transzfer céljaink: Budapest, Debrecen, Bécs, Graz, Pozsony és a közeli országok repterei. Ezen kívül a Budapesti szállodák és a vasútállomások, hajóállomások között transzfereket bonyolítjuk le a megrendelőink igénye szerint. Reptéri transzfereket ajánljuk cégeknek, utazási irodáknak de magánszemélyeknek is, akik családjukkal vagy barátaikkal együtt szeretnének együtt utazni és gond 2-3 autó parkoltatása a reptéren a pihenés alatt. A transzfereknél igény szerint a reptéren vagy a pályaudvaron belül várjuk Önt vagy munkatársait. Meghívott vendégeit, egyénileg igényelt névre szóló táblával vagy céglogóval várjuk.

reptér transzfer

Kérjük tekintse meg árlistánkat, ahol megtalálja a főbb reptértranszfer árakat Magyarországra és a főbb repülőterekre! Vagy töltse ki jobb oldalon található ajánlatkérő űrlapunkat és rövid időn belül tájékoztatjuk a várható költségekről!

Schwechati reptér transzfer szolgáltatásunkat ajánljuk céges ügyfeleink szíves figyelmébe, akár egy plusz reptéri átszállás kiváltására is. Így nem kell egy plusz átszállás kellemetlenségeivel, kiszámíthatatlanságának hátrányaival szembesülnie, hanem már a Budapest-Bécs útvonal alatti időt is hasznosan töltheti, üzleti ügyeit intézheti.

Külföldi vendégeinek biztosítjuk a megbízható fogadtatást már a reptéren, képviselve Önöket. Az utazás előtt megkapják a sofőr és busz/autó adatait, így fel tudják venni a kapcsolatot a sofőrrel, ha váratlan fordulat jönne közbe az utazás során. Biztosítjuk a rendelés során elvárt minőségű busz/autó színvonalat, nem érik kellemetlen meglepetések a gépjármű állapotát és a sofőr  kiszolgálását illetően.
Sofőrjeink járatszám alapján nézik az esetleges járat késéseket és gyorsulásokat, amiket lereagálunk a legjobb tudásunk szerint.

Comments are closed.

Mercedes Minibusz

Buszbérlés
Buszrendelés
Személyszállítás
Buszbérlés sofőrrel
Buszbérlés
VIP személyszállítás
Konferencia szállítás
Mercedes Viano
Mercedes Vito
Mercedes Sprinter
Minibusz sofőrrel
Kisbusz sofőrrel
Mikrobusz bérlés
Minibusz bérlés

Szolgáltatásaink

Budapest városnézés
Szentendre városnézés
Dunakanyar túra
Eger-bortúra
Gödöllő városnézés
Puszta túra
Balaton
Bécs városnézés
Pécs városnézés
Vacsoraprogramok

Adatkezelési tájékoztató

Reptér transzfer

Kapcsolat

Varga Attila
Tel: +36 70 234 7050
info@minibusztravel.hu
minibusztravel.hu
Eng. sz: ASZ-11/000133/2014

facebook  


kartyatipusok otpmobil_logo