Esküvöi személyszállítás

Exkluzív minibuszainkkal és személyautóinkkal vállaljuk Ön és vendégei szállítását az esküvő idején. Adja meg a luxust a vendégeinek is, hogy mindenkinek felejthetetlen legyen ez a nap! Az ifjú párnak a Mercedes S-Class és E-Class modelljeinket ajánljuk figyelmébe esküvői autónak, a vendégek illetve az örömszülők szállítására pedig Mercedes Viano és Mercedes Sprinter kisbuszainkat ajánljuk!

buszbérlés esküvőre

A konkrét programra és a részt vevő személyek számától függő ajánlatot kérhet az űrlap kitöltésével vagy a legjobb, ha részletesen megírja nekünk kérését az info@minibusztravel.hu címre!

Egy kis segítség az árajánlatkéréshez:

  • Ajánlatkéréskor a lehető legtöbb információ alapján tudjuk Önnek a legoptimálisabb verziót összeállítani a vendégek szállítására. Tehát minden eddig tudható infót írjon meg nekünk, a vendégek számát összesen, illetve szétbontva, hogy milyen helyszínek között hány utas, milyen intervallumban szeretne utazni.
    Eszerint tudjuk a legjobban kikalkulálni Önnek és javaslatot tenni a buszok beosztására, hogy időben és térben a megfelelő buszbeosztást tudjuk kialakítani.
  • A párnak rendelkezésre állunk luxus személyautóval már a háztól való elindulástól, a szertartásokon át, a fotózás idejére, általában a lagziba érkezésig. (Az esetleges díszítés csak mágneses/vákuumos vagy csomózásos – azaz sérülésmentes módon lehetséges.)
  • Ha a templomi szertartás alatt még nagy a vendégsereg, akik együtt mozognának, őket 50 fős buszokkal szolgáljuk ki legtöbbször. De szóba jöhetnek 20 fős Mercedes Sprinterek, ha a létszám kisebb, illetve, ha több helyszínről jönnek az utasok.
  • A lagzit kisebb csoportokban hagyják el a vendégek, időben szétszórodva. Itt ajánlatos egy összesített vendégszámot megadni, akik igényt tartanak a személyszállításra, illetve egy idősávra, amiben rendelkezésre álljon a busz. Itt ki kell kalkulálni, hogy hány és mekkora busz tudja teljesíteni a kért útvonalakat az adott idő alatt. Erre mi adunk ajánlást, de szükségünk van ehhez a tervezett útvonalakra.
  • A díjszámítás Budapesten belül óradíj alapú, agglomerációban már számít a megtett kilométerek száma, de pontos kalkulációt készítünk árajánlatkérése alapján!

Gyakori kérés:

Budapesten belüli átszállítás, melynek díja 2 helyszín között:
50 fős busszal 46.000 Ft+áfa
20 fős busszal 28.000 Ft+áfa
8 fős busszal 16.000 Ft+áfa
Mercedes E-Class személyautóval 17.000 Ft+áfa

Autóinkat, kisbusz típusainkat itt találhatja:

GÉPJÁRMŰVEINK

Sikeres együttműködéseink esküvőszervezőinkkel:

Beautilful Wedding
Dream Wedding Budapest
White Project
Red Shoes Wedding
Illetve rengeteg menyasszony és vőlegény, akik maguk vették a nyakukba a szervezést!

Esküvőink képekben

Comments are closed.

Mercedes Minibusz

Buszbérlés
Buszrendelés
Személyszállítás
Buszbérlés sofőrrel
Buszbérlés
VIP személyszállítás
Konferencia szállítás
Mercedes Viano
Mercedes Vito
Mercedes Sprinter
Minibusz sofőrrel
Kisbusz sofőrrel
Mikrobusz bérlés
Minibusz bérlés

Szolgáltatásaink

Budapest városnézés
Szentendre városnézés
Dunakanyar túra
Eger-bortúra
Gödöllő városnézés
Puszta túra
Balaton
Bécs városnézés
Pécs városnézés
Vacsoraprogramok

Adatkezelési tájékoztató

Reptér transzfer

Kapcsolat

Varga Attila
Tel: +36 70 234 7050
info@minibusztravel.hu
minibusztravel.hu
Eng. sz: ASZ-11/000133/2014

facebook  


kartyatipusok otpmobil_logo